Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Fan Allus
Indien u een bestelling plaatst bij shop.fanallus.nl verklaart u akkoord te gaan met onderstaande betalingsvoorwaarden. 

Vooralsnog leveren wij niet buiten Nederland. Mocht u toch vanuit het buitenland willen bestellen, dan kunt u ons een email zenden (winkelfanallus@gmail.com). Let op dat buitenlandse leveringen worden belast met de in dat land geldende B.T.W.-tarieven en met de naar dat land van toepassing zijnde verzendkosten.

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg.

U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen.

Orderbevestiging
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging staat het ordernummer, een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief de eventuele verzendkosten en BTW.

U kunt bij ons betalen via iDeal en Paypal.

Indien een bepaald product niet op voorraad is dan staat dit vermeld bij het artikel in de webshop.   U krijgt altijd een bericht, indien de levering langer duurt dan 5 werkdagen. Uiteraard vermelden wij dan eveneens de verwachte levertijd.

Bezorging en verzending
Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen enkele dagen aangeboden ter verzending. U ontvangt een bericht zodra uw bestelling is verzonden. Na verzending hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan, wij zijn dan geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de vervoerder.
Bij bepaalde artikelen en locaties kiezen wij ervoor om de order zelf te bezorgen. Indien dit het geval is nemen wij contact met u op om dit met u af te stemmen. Ten allen tijde besluit shop.fanallus.nl op welke wijze vervoer plaats vindt.

Let op: Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en of schade tijdens verzending van uw order.
 

Afhalen in de winkel
Ook bieden wij u de optie om de bestelde artikelen af te halen in een van de winkels. Dit is in Harlingen op de Voorstraat 70 en in Sneek op de Peperstraat 3. U betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten. U dient de artikelen die u heeft besteld wel van te voren te betalen. U ontvangt een e-mail als de bestelling klaar staat.

Verzendkosten
Voor het verzenden van de bestelling wordt een standaard verzendtarief gehanteerd, ongeacht welk artikel u besteld. Het tarief in Nederland bedraagt € 6.95. Voor verzendingen buiten Nederland, maar binnen Europa gelden aangepaste verzendkosten.  

Ruilen en retourneren
Na ontvangst heeft u 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te ruilen. Binnen deze termijn kunt u de artikelen aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking. U kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of u krijgt uw betaling retour. Houdt u er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene wettelijke voorwaarden gelden. Kosten van beschadiging en vermissing zijn voor uw rekening. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal aan u terugbetaald worden.

Klachten
Heeft u klachten met betrekking tot de geleverde artikelen of behandeling van uw bestelling? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van de levering contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Vervoersschade
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de vervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Indien de beschadiging  is veroorzaakt tijdens het verzenden dan dient u dit te bewijzen en dan zijn de kosten voor shop.fanallus.nl.
Let op: vergeet u ons in te lichten met betrekking tot vervoersschade of doet u dit te laat, dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verwijzen wij u eveneens naar de Algemene Voorwaarden van de vervoerder. Indien retourzendingen beschadigd door ons worden ontvangen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de vervoerder zijn verzonden, dan vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk te stellen voor de ontstane schade. Wij bieden u de mogelijkheid de artikelen verzekerd te verzenden via de vervoerder.

Overeenkomst
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van de bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, dan heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u ons verzoeken tot terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u te informeren inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Prijsafwijkingen
Wij behouden ons het recht voor om prijsverhogingen toe te passen. Wij zullen u bij prijswijzigingen informeren. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring
Shop.fanallus.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact
Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.
 

© 2015 Fan Allus
Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items van deze website verboden.

KVK: 58956069 | BTW: NL853253596B01